Om Funkykidz-appen

I Funkykidz-appen finns dans, pyssel och bus för alla barn 2-8 år. Dansa tillsammans med björnarna Funky och Funkylina, lär dig roliga pyssel och tricks. Nu kan alla barn vara aktiva framför skärmen.

Appen är gratis för alla, men också ett pedagogiskt hjälpmedel i våra Funkykidz danskurser. Under terminen får våra elever en utmaning i appen.

För mer info om våra danskurser för barn, kika in på www.funkykidz.se

För att se på video i appen krävs internetuppkoppling, för bästa videokvalitet rekommenderas WiFi.

Funkykidz-appen innehåller inte köp inuti mobilen (in-app purchases)

Appen finns att installera i både App Store och på Google Play. Sök på Funkykidz så bör du finna den direkt.

Obs! Om du använder/aktiverar strömsparläge/energisparläge på din enhet kan detta medföra att filmerna inte går att spela i appen.

Appen är även anpassad för att kunna installeras på din hemskärm direkt via en vanlig webbläsare. Detta åstadkoms lite olika beroende på plattform och webbläsare. Gemensamt är att installationen sker genom att surfa som vanligt till funkykidzapp.se. Nedan följer instruktioner och skärmdumpar på hur du går tillväga.

iOS (iPhone/iPad) - Webbläsare Safari

För iOS (iPhone/iPad) behöver du aktivt själv välja att installera/lägga till appen på din hemskärm. Surfa till: funkykidzapp.se och följ instruktionerna som visas nedan.

1. Klicka på ikonen för "Dela/Lägg till bokmärke"

2. Klicka på "Lägg till på hemskärmen"

Android - Webbläsare Chrome

De flesta webbläsare på Androidenheter kommer automatiskt fråga dig om du vill lägga till sidan/appen på din hemskärm. Om du inte får denna fråga kan du manuellt ändå installera appen. Surfa till: funkykidzapp.se och följ instruktionerna som visas nedan.

1. Klicka på ikonen för "webbläsarmenyn" (tre prickar)

2. Klicka på "Lägg till på startskärmen"

Windows (dator) - Webbläsare Chrome

Det går även att installera appen på vanliga datorer på ungefär samma sätt som på mobila plattformar. Nedanstående instruktioner visar hur detta görs på en Windows-dator med webbläsaren Chrome.

Surfa till: funkykidzapp.se och följ instruktionerna som visas nedan.

Observera att appen visas/fungerar bäst i liggande eller fullskärmsformat. Skala därför fönstret till en liggande vy (eller fullskärm) när du öppnar den första gången efter installationen.

1. Klicka på ikonen för plustecknet i webbläsarens adressfält

2. Klicka på knappen "Installera"

Kontakta oss